Maria Sinkaberg Johnsen

Vikna

Utdannet til dansepedagog ved Høgskolen i Bodø i 2004. Har siden da jobbet som dansepedagog, koreograf og danser hovedsakelig i Bodø-regionen. Startet høsten 2012 MOVE Dansestudio på Rørvik i Vikna kommune. Aktiv i Nord-Trøndelag og sørlige deler av Nordland.

Fagområder

  • Dans og koreografi

Aktiv i følgende fylker:

  • Nord-Trøndelag
  • Nordland

Underviser dans i barnehage, grunnskole, videregående skole m.m. innenfor stilene klassisk ballet, moderne dans, jazz, showdans og hiphop. Underviser også kreativ/skapende dans fra førskolealder og oppover.

Kan leies inn som danseinstruktør for å undervise rene danseklasser innenfor de ulike stilene, eller for å koreografere dansenummer til konkrete prosjekter og oppsetninger.

Har jobbet fulltid som pedagog ved ballettstudio siden høsten 2004 og frem til dags dato. Ved Pias Ballettstudio AS i Bodø (2004-2012) og MOVE Dansestudio på Rørvik (2012-dags dato).

Har i tillegg vært innleid til å undervise i kulturkoler, grunnskoler, videregående skoler m.m. Og har også jobbet som danser og/eller koreograf i ulike oppsetninger i Bodø og Vikna kommune.