Lasse Lynum

Grong

Har stått på scenen siden jeg var 8år, både med revy og teater. Utdannet via revyskolen på HINT og et år på Romerike Folkehøgskole. Har di siste 10årene drevet mye med tekstskriving, teatersport og instruktør. Er vel over snittet interessert i revy, og vokst opp i et lokalt revymiljø.

Fagområder

  • Improvisasjon
  • Monologarbeid
  • Revy
  • Skuespillerteknikk
  • Teater
  • Teatersport

Aktiv i følgende fylker:

  • Nord-Trøndelag
  • Nordland
  • Sør-Trøndelag

Regi \ instruksjon: Alle har behov for litt instruksjon, om det er revy, teater eller korps forestilling. Jeg er opptatt av å gjøre jobben i lag med skuespillerne og forfatterne, vi skal sammen jobbe fram et godt produkt. Med 20 år på scenen, 8 år som instruktør, å lang erfaring som NK forestillingsleder ved NM i Revy, så har jeg sett og hørt mye. Jeg har også flere regi kurs, skuespillerteknikk kurs, scenekamp kurs m.m. All denne erfaringen og erfaringen dere har drar jeg med meg inn i jobben som instruktør. 

Rollebygging \ skuespillerteknikk: Forskjellige tekniker på hvordan du kan finne din rolle\karakter i en monolog eller teaterstykket. Har bruker jeg erfaringen min fra Romerike FHS og Revystudie fra HINT. Denne teknikken brukes også på teaterhøgskoler rundt om i landet. Enkel og artig måte og jobbe fram karakterer på 🙂 

Impro \ Teatersport: Teatersport kommer nå for fult også i amatørgrupper, her leker du deg med forskjellige scener uten manus, du må improvisere alt. Denne teknikken er veldig god å bruke om det er en revytekst du ikke får helt til, eller for å bli bedre kjent som en gruppe. Du lærer også at på en scene er ingen ting for dumt. Har god erfaring fra dette, og merker at skuespillerne blir mye tryggere på seg selv, og de andre i gruppen etter noen runder med Teatersport. Har også laget flere revytekster bare med hjelp av teatersport. 

 

Som instruktør liker jeg å samarbeide om et felles mål for forestillingen \ teksten. Jeg liker og jobbe tett med aktørene og forfatterne av en tekst, prøve forskjellige teknikker for å komme fram til et godt produkt. Jeg bruker av min erfaring, og deres erfaring, og sammen kommer vi fram til et produkt. 

Teknikker jeg bruker er hentet i fra mine studier ved Romerike FHS og revystudie ved HINT, samt erfaringer jeg har høstet etter 20 år på scenen og 8 år som instruktør. Her er det teknikker som går på rollebygging, dialogarbeid, improvisasjon m.m

 

Noen av de jeg har instruert og hatt regi på: 

Spellaget Gauken – Flere år som instruktør, revysjef, skuespiller

UL Framhug – Instruktør på julerevy

div. Russerevyer  

Overhalla mannskor – Instruksjon

 

I tillegg til lang sceneerfaring og instruksjons jobb har jeg også vært forestillingsleder i NM i revy, revysjef, produksjonsleder, & inspisient i forskjellige revy og teateroppsetninger. 

Lik gjerne min side på Facebook:  Lynum Regi og Sceneproduksjon,